Αρχική    Εταιρία Κατάλογος Προϊόντων Νέα Εγκυκλοπαίδεια Νερού Επικοινωνία eshop
   
Κατηγορίες

    Προσφορές
Κεραμικό φίλτρο
Κεραμικό φίλτρο

Ανταλλακτικό φίλτρο με κεραμικό περίβλημα εξωτερικά 0,9 micron, κοκκώδη ενεργό άνθρακα εσωτερικά  για πολλαπλό φι…
Αυτοκαθαριζόμενο φίλτρο TURBO-CLEAN
Αυτοκαθαριζόμενο φίλτρο TURBO-CLEAN

 Αυτοκαθαριζόμενο φίλτρο νερού κεντρικής παροχής…


Εταιρία

Η εταιρεία Νικολαΐδης Κωνσταντίνος με τον διακριτικό τίτλο Filtercosmos ιδρύθηκε το 1989 και εδρεύει στην οδό Μοναστηρίου 91Α στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Βασικό αντικείμενο δραστηριότητας της εταιρείας είναι η εισαγωγή φίλτρων και συστημάτων επεξεργασίας νερού, από επώνυμους οίκους του εξωτερικού με σκοπό την διάθεσή τους στην Ελληνική αγορά και τα Βαλκάνια.
Στα πλαίσια αυτά και μετά από συνεχείς επεκτάσεις συνεργασιών και δραστηριοτήτων ολοκληρώθηκε το 1997, η συμφωνία για την αποκλειστική αντιπροσώπευση στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια της Γερμανικής εταιρείας JUDO Wasseraufbereitung GmbH. Πιστοποιημένη με ISO και με πάνω από 130 κατοχυρωμένες ευρεσιτεχνίες, η JUDO αναπτύσσει, παράγει και βελτιστοποιεί προϊόντα που πληρούν τις πιο αυστηρές προδιαγραφές πόσιμου νερού, για οικιακή και βιομηχανική χρήση.
         Όλα τα προϊόντα μας είναι πιστοποιημένα από παγκόσμιους Οργανισμούς και προσφέρονται πάντοτε σε ανταγωνιστικές τιμές. Τα στελέχη της εταιρείας μας διαθέτουν υψηλή ειδίκευση και πολυετή εμπειρία, ενώ παράλληλα ενημερώνονται άμεσα για τις εξελίξεις του κλάδου, προσφέροντας καινοτόμες λύσεις σε κάθε πρόβλημα που μπορεί να παρουσιάσει το νερό.

Οίκοι του εξωτερικού που μας εμπιστεύονται
ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ 91Α      ΤΚ 546 27      ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ      ΤΗΛ: 2310-513280      FAX: 2310-556945      E-Mail: info@filtercosmos.gr


Αρχική    |    Εταιρία    |    Κατάλογος Προϊόντων    |    Νέα    |    Εγκυκλοπαίδεια Νερού    |    Επικοινωνία    |    eshop
Copyright © 2011 - filtercosmos.gr -- ΚατασκευΞ® ΙστοσελΞ―δων by infocus.gr